top of page

OVER ONS

Wat weetjes over Hip&Hap!

Wanneer je passie je werk wordt.

Chef Kenneth bereidt al bijna twee decennia lang heerlijke gerechten met verse, lokale topproducten die hij zorgvuldig uitkiest. 

​

Vrienden en familie maakten hier kennis mee tijdens feestjes en vroegen al gauw om externe evenementen te verzorgen. Zo kreeg Hip & Hap langzamerhand vorm en kon Kenneth in 2019 van zijn passie zijn werk maken.

IMG_7084 1.JPG

Teamwork makes the dream work.

Zaakvoerster en echtgenote, Lieselot Timmerman, heeft lange tijd in de sales gewerkt en is daarna in de administratie terecht gekomen.

​

Hip & Hap gaf haar een nieuwe, spannende uitdaging en ze besloot om samen met Kenneth het culinaire avontuur aan te gaan.

​

Sinds 2023 werkt Kenneth voltijds aan Hip&Hap en worden de evenementen alsmaar groter. Vanaf april dit jaar zal ook Lieselot zich volledig op Hip&Hap toeleggen.

Ons team.

Hip&Hap heeft enkele freelancers in dienst die helpen met de bediening. Hun personeel zijn als vrienden voor Kenneth en Lieselot. 
Even voor een evenement of erna samenzijn, is al ingeburgerd bij hen.

 

De afgelopen jaren hebben Kenneth en Lieselot uitdagingen gekend maar dankzij hun volharding hebben ze Hip&Hap verder kunnen uitbreiden en konden zich nog meer professionaliseren.

Zo is Hip&Hap sedert 2023 actief lid van BNI West-Vlaanderen en hebben ze een uitgebreid netwerk uitgebouwd.

Team lunch

Klant is koning.

We dragen onze klanten zeer hoog in het  vaandel en trachten zo veel mogelijk op maat te werken.

​

Hip&Hap bereikt steeds meer en meer mensen. Mond-tot-mondreclame is één van de beste reclames voor Hip&Hap.

​

Beoordelingen via Trustlocal:

​

​

Hip&Hap, verfijnde gerechten op maat met passie bereidt.
bottom of page